Četvrtak

14 svibnja, 2009

Djeca su naša budućnost

Zašto više nema Židova u arapskim zemljama?



Nakba - još jedan palestinski falsifikat
I ovaj će petak u Izraelu dio arapskih stanovnika obilježiti tzv. Nakbu, tj. katastrofu, kako se u arapskom svijetu naziva stvaranje židovske države.
Za poznavaoce činjenica, kojima je jasno, da je i termin "nakba" kao i sam "palestinski nacinalizam" i sve oko njega, samo jedan od cijele hrpe izgovora, za progon Židova. Iako nas mediji, prema Goebbelsovoj krilatici o tisuću puta ponovljenoj laži, uvjeravaju kako je "Nakba" original termin, koji označava težnju za slobodom, povijesni je fakt da je to izraz skovan još 1920. u knjizi Gergiusa Antoniusa, i koji je tada referirao na uspostavu Mandata u dotadašnjim turskim provincijama čime je SIRIJA bila podijeljena na dva dijela.
U tom smislu valja se nadati, da će zaživjeti, inicijativa Alexa Millera u Knessetu, kojom će se zabraniti žaljenje za stvaranjem Izraela - u Izraelu.

HINA i objektivno izvještavanje
U članku HINA-e o Papinom posjeti Palestincima, tvrdi se kako je "Papa Benedikt XVI. u srijedu je obišao zid, koji je Izrael izgradio oko Zapadne obale...".
S obzirom da je sigurnosna antiteroristička ograda, na samo 5% svoje trase betonski zid, i to isključivo na mjestima gdje se željelo spriječiti snajperske napade na izraelske civile, a ostatak, tj. 95% je žičana ograda, bilo bi zanimljivo doznati motive za konstantno lažno informiranje pučanstva, s jedinim ciljem da se delegitimizira židovska država.

50 civila ubijeno u granatiranju bolnice
Riječ je o Sri Lanci, a Tin Gazivoda i Žarko Puhovski nisu plaćeni da demoniziraju Sri Lanku - stoga ne očekujemo masovne proteste i prijetnje lokalnoj Sri Lankanskoj zajednici.

Vremeplov: "A-Ba-Ni-Bi" - izraelska pobjednička pjesma iz 1978.



Pjesma je postala evergreen i na blogu Israelity, možete vidjeti naknadne verzije na tajlandskom, kineskom, islandskom, nizozemskom jeziku, te španjolsku trance verziju. ;)

2 comments

Anonimno kaže...

Ovo je bolje
http://www.youtube.com/watch?v=hRPQ2MAcrk4

6:18 PM
Mudrac kaže...

The URL contained a malformed video ID.

6:31 PM

Objavi komentar