AYATOLLAH ALI KHAMENEI U OBRANI IRANSKOG PREDSJEDNIKA

11 prosinca, 2005

Naravno, mudri ajatola u staroj se bliskoistočnoj tradiciji dvostrukog govora samo nije osvrnuo na ono, radi čega su iz svijeta i stigle osude iranskog predsjednika, a to je negacija holokausta i nastavio u poznatom stilu plakanja nad palestinskom sudbinom, kao primarnim problemom islamskog (Iranci nisu Arapi) svijeta.

Doduše, ni on nije dao odgovor kako to da arapski i islamski svijet, toliko zabrinuti za palestinske patnje, iste drže u izbjegličkim logorima već gotovo 60 godina, zabranjuju im bavljenje određenim zanimanjima, sklapanje baka s domaćim stanovništvom... dok su sve izbjeglice i žrtve razmjene stanovništva, a koje su uslijedile širom svijeta nakon završetka Drugog svjetskog rata već odavno našli svoj dom i podižu već treću generaciju (spomenimo samo Židove iz arapskih zemalja, Nijemce, Poljake, Ukrajince, Slovake, Čehe, Srbe, Hrvate, Indijce, Pakistance i Bangladešane... - od kojih su neki brojali milijune već u trenutku izbjeglištva).

Link na potpunu vijest

UPDATE

U Teheran Timesu gostovao je i poznati revizionist, Mark Weber. On je izjavio kako obilježavanje Dana holokausta, a koji je UN izglasovao prošle godine da se obilježava 27. siječnja, jača židovsko-cionističku moć.

Link na Tehran Times

0 comments

Objavi komentar