Srijeda

23 travnja, 2009

Human Shields in 3D" – A short film describing through 3D models the exploitation of Palestinian civilians by the Hamas in its terrorist warfare against Israel and its citizens.


Progon jemenskih Židova
U zadnjih 60 godina, Židovi su u potpunosti protjerani iz arapskih zemalja. Ovih dana, preostalih 300-tinjak jemenskih Židova, bježe iz svojih domova zbog nasilja nad njima.
Tin Gazivoda, Sandra Milković i ostalo birano društvo hrvatskih antisemita, , zasuli su jemensku vladu protestima...

Nekad i danas
Profesor Barry Rubin na svom blogu objavljuje tekstove pisama mlade Njemice Ilse, svojoj prijateljici, za koju ne zna da je Židovka, pisana 1933-1936.
Vrijedi usporediti tekst i načina razmišljanja mladih Nijemaca tada, sa novinskim člancima hrvatskih i europskih medija o Izraelu i židovskom narodu danas.

Iranska vojska - freakshow


Hamasov obračun s Fatahom u Gazi
Za vrijeme i nakon izraelske vojne operacije protiv Hamasa u Gazi, pripadnici Hamasa ubili su najmanje 32 člana Fataha, a najmanje 49 ranili pucanjem u koljena i noge, objavio je "Human Rights Watch".
Još jedno izvješće o kojem nećete čitati u objektivnim hrvatskim medijima. Naravno, ista je organizacija svakodnevno zasipala svijet izvješćima o izraelskim ratnim zločinima, za vrijeme trajanja vojnih operacija, koje su mediji prenosili kao istinite, ali za objaviti Hamasove zločine im je trebalo samo tri mjeseca. Izvješća koja se u svakom slučaju ignoriraju. Zašto i ne...oni su svoj glavni posao obavili.

Premetačina u Habadovom centru u Boliviji
Bolivijska policija je izvršila premetačinu u Habad centru u Rurrenabaque u Boliviji, i uhapsila nekoliko izraelskih turista koji su se tamo nalazili.
Chavezov antisemitizam u suradnji sa Iranom, širi se na regiju. Mediji zijevaju...

Ponovo vandaliziran Josefov grob
Nakon palestinskog rušenja i paljenja Josefovog groba 2000.-te, svetište je obnovljeno. U srijedu navečer, grupa hodočasnika koja je došla na molitvu, zatekla je mjesto ponovo razrušeno, išarano grafitima i vandalizirano. To je tradicionalna sudbina židovskih svetih mjesta, koja dođu pod vlast Palestinaca.

2 comments

Anonimno kaže...

Citajuci tvoje upise na ovom smecu od bloga, stvarno je za zaliti sto vas Hitler i Dzugasvili nisu sve posmicali. Vas Bozije odabranike.

8:38 AM
Mudrac kaže...

samo ti žali. ;)

12:08 AM

Objavi komentar