ISTOMIŠLJENICI

12 prosinca, 2005

2

Hitler i Haji Amin al Husseini, jeruzalemski muftija, osnivač SS Handžar divizije i Arafatov rođak; Husseini je u Berlin stigao nakon što seu ga Britanci osudili za arapsku pobunu u britanskoj Palestini 1936-1939., a u kojoj je ubijeno na stotine Židova i Arapa, koji su mu se suprotstavljali.

Britanija ga je ipak posredno nagradila, praktički obustavivši svu imigraciju u Palestinu, baš u vrijeme Hitlerovog dolaska na vlast u Njemačkoj i priprema za Drugi svjetski rat.

3

Haj Amin al Husseini obavlja smotru SS Handžar divizije.

4

Skup Hizb Allah (Božje stranke) u Libanonu. Hizb Allah financira i podupire Iran, preko Sirije, baš kao i Islamski Jihad.

5

Islamski Jihad.

6

Fatah, stranka Yassera Arafata i današnjeg palestinskog predsjednika Mahmouda Abbasa.

7

Opet Hizb Allah, koji u Libanonu vijori palestinsku zastavu.

8

Klasični primjer novog antisemitizma - Izrael se uspoređuje s nacistima. A tko je zapravo njihov sljednik - i to s ponosom ističe - vidi se iz priloženog.

1 comment

Anonimno kaže...

selamu alejkum hitler je bio anti krist a mi muslimani ce mo se osvetit svim nevjernicima koji ubijaju nasu bracu i sestre "Ovo je pocetak kraja križara,židova i mnogobogojaznosti,sami ste krivi trazi li ste rat dobice te ga uz ALLAHOVU pomoc pobjedicemo nevjernike i hitler je bio musliman koji je tajno klanjao Allahu i ubijao ŽIDOVSKU STOKU dokaz su vam ove slike i nije napadao muslimane

9:40 PM

Objavi komentar