JIHAD NA POTOMKE MAJMUNA I SVINJA

28 srpnja, 2006


Slijede dijelovi interviewa sa sirijskim zamjenikom ministra religijskog odgoja, dr. Muhammadom 'Abd Al-Sattarom, emitiran na sirijskoj televiziji 21. srpnja 2006. godine. Ovaj nastup slijedi iza onog iz studenog 2005. godine, kad je isti dužnosnik religijskog odgoja nazvao Židove potomcima majmuna i svinja; prošlog je, pak, kolovoza, u televizijskom interviewu pozvao na kamenovanje bolesnika od AIDS-a.
Jihad je danas propisan na svakog muslimana, Arapina i kršćanina. Došlo je vrijeme za dužnost jihada.

[...]

Tko je okupirao mošeju Al Aksa? Tko je napadao proroke? Tko je ubijao proroke? Čak i Kuran opisuje narod Izraela na vrlo ružan način. Allah nije prokleo ni jedan narod, čak ni mnogobošce, čak ni obožavatelje idola. Kuran nije nikoga od njih prokleo. Jedini narod, proklet u Kuranu su ovi kriminalni ubojice.

[...]

Kuran upotrebljava termine, koji su bliži životinjama, nego ljudima, samo u slučaju ovih ljudi. Pogledate koju bestijalnost oni pokazuju u uništavanju arapskog, libanonskog i palestinskog naroda. Zato su ovi ljudi, kojima je dana Tora, povezani s magarcem koji nosi knjigu. Oni su također povezani s majmunima i svinjama, i oni zaista jesu potomci majmuna i svinja, kako nas Kuran uči...

MEMRI video i tarsnkript ovog nastupa

0 comments

Objavi komentar